Het bleken van tanden is geschikt voor iedereen die de sprankelende witte lach van zijn tanden heeft verloren, veroorzaakt door ouderdom, koffie, thee, sigaretten, etc.

In tandartspraktijken worden voor het bleken van tanden, gels met een hoog percentage waterstofperoxide (chemisch bleekmiddel) gebruikt.

Onze formule is de enige formule die geen waterstofperoxide bevat. In plaats daarvan wordt natriumbicarbonaat (gezuiverde soda die hoofdzakelijk in de voedingsindustrie (bijvoorbeeld bakpoeder) wordt gebruikt.

Het neveneffect van het gebruik van waterstofperoxide is pijn en overgevoeligheid van de tanden en het tandvlees. In het geval van deze behandeling treden dit soort problemen niet op. De behandeling is comfortabel en volkomen veilig.

Cosmetisch Tanden bleken is simpel gezegd het witter maken van jouw tandkleur, het verwijderen van verkleuringen op de tanden.

De bleekgel , een 100% veilige, cosmetische bleektechnologie zonder waterstofperoxide., bevat een actief bleekmiddel waarvan de werking wordt geactiveerd door het licht van een speciale LED lamp. Onder invloed van licht ontstaat een fotochemische reactie, waardoor de verkleuring op het tandoppervlak wordt geoxideerd, zonder het glazuur, de structuur van de tanden en het tandvlees aan te tasten. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en veroorzaakt geen bijwerkingen omdat de behandeling bestaat uit natuurlijke, gecertificeerde preparaten en alle veiligheidscertificaten van de LED -lamp heeft. De gel blijft na de behandeling nog werkzaam. In de eerste 48 uur mag je niet roken en kleur intensieve voedingsmiddelen vermijden omdat dit het resultaat negatief zal veranderen.